Club activiteiten

Strandtraining
In de zomer organiseren we een strandtraining in Burgh-Haamstede, al dan niet in samenwerking met andere scholen en/of leraren.
Kamp
In de zomer organiseren we een karatekamp in Burgh-Haamstede, al dan niet in samenwerking met andere scholen en/of leraren.
Ouder kind training
Een maal per jaar wordt er voor de ouders een Ouder-Kind les georganiseerd waarbij ouders met hun kinderen samen een karate les meemaken
Wedstrijden
Enkele keren per jaar nemen we deel aan karatewedstrijden in Zuid-West Nederland of België. Ook organiseren we (vanaf 2018) jaarlijks een club kampioenschap. De kinderen leren zo in een vertrouwde omgeving ook het wedstrijdelement van hun sport kennen. Deelname is niet verplicht. Uiteraard kan tijdens een toernooi of kampioenschap niet iedereen winnen en is leren verliezen, verlies dragen, discipline tonen, respect tonen naar de scheidsrechters en tegenstanders ook belangrijk. Alle deelnemers krijgen een prijs of herinnering.
Examens
2 maal per jaar in juni en december vinden er examens plaats (voor degenen die daar aan toe zijn). Examens zijn niet alleen bedoeld voor het behalen van hogere banden, het is tevens een uitdaging, een test waarbij men leert omgaan met spanning en presteren op het juiste moment. Bij de jeugd werken we met streepjes in de kleuren van de volgende banden. Al naar gelang kennis, ervaring en techniek kan men een of meerdere streepjes verdienen bij een examen.
Aankomende activiteiten
Volledig overzicht klik hier.

Aankomende activiteiten

examens

12 juni 2020 t/m 12 juni 2020
Examens jeugd 6 t/m 8 jaar: 18:00-19:15 uur Examens jeugd 9 t/m 13 jaar en senioren: 19:30-21:00 uir Meer >
 

Karatevereniging Kyokushin Zeeland

Terug naar boven